Apie mus

Vegetarinio maisto restoranas Radharanė – tai dovana gurmanams. Tai tikras atradimas sveiko, pikantiško ar tiesiog kitokio maisto mėgėjui.

Patiekalams naudojame aukštos kokybės grūdus, pupeles, daržoves, vaisius, indiškus ir lietuviškus prieskonius, ghi (lydytas sviestas), panyrą (naminis sūris), tofu (sojų pupelių sūris), soją.

Gamyboje nenaudojame genetiškai modifikuotų produktų ar kitų maisto gaminimo priedų.

Siūlome paragauti tortų, indiškų saldumynų, krosnyje kepamos duonos, samosų (pyragėlių su įdarais).

Atvykite ir susipažinkite su kitokių patiekalų asortimentu. Laukiame Jūsų!

Meniu

Tikras atradimas sveiko, pikantiško ar
tiesiog kitokio maisto mėgėjui!
  • Dalas su tofu sūriu

  • Sriuba su kepintu panyro sūriu

  • Guliašinė sojų sriuba

  • Šaltibarščiai

  • Dalas (indiška žirnių siuba)

  • Daržovių sriuba

  • Salotos su tofu, avokadais ir pomidorais

  • Šviežių daržovių salotos su panyru

    su keptu panyru / su soja

Atsiliepimai

Mums išties rūpi, kaip jaučiatės mūsų restorane.
Dažnai yra sunku viską pastebėti, todėl labai laukiame jūsų kritikos pagyrimų ir pasiūlymų.
Padėkite mums tobulėti.
  • Galėčiau įvertinti tik pačiais aukščiausiais balais – tiek aplinka, tiek aptarnavimas, tiek maistas nuostabus. Tikrai labai jauki ir miela vietelė pasisėdėjimui bei susipažinimui su kitokios kultūros maistu. Beje, maloniai nustebino galimybė paragauti įvairių patiekalų užsisakant patiekalų asorti – tikrai skanu.

    Aurėja
  • Skanus nesmurtinis maistas! Pasakiško skonio bengališkas troškinys…. Ir jauki aplinka. Ačiū kad esate :)

    Diana
  • Sveikintina – maistas pagal Ajurvadą. Suteikia jėgų neprisikemšant riebių kepsnių.
    Nuostabūs patiekalai su egzotiškais prieskoniais ir dar nuostabesniu sūriu – panyru. Kuo geriausi linkėjimai kolektyvui.

    Klientas
  • Labai skanu, kaip pas mamą :) imbierinis koktelis ir tortai yra neapsakomo tobulumo, špinatosūris su ryžiais-pasakiškas, kofta-nereali. Dėkui, kad esate :)

    RZand

Galerija

Radharanė – tai šeimos restoranas, tad mums rūpi, kad čia jaustumėtės kaip namuose. 
Žoleles ir gėlytes patiekalams skaninti bei puošti renka mūsų virėja Jelena, arbatas ir uogas augina močiutė Vidutė, sūrį perkame iš ūkininko Ričardo, kurio karvutės ganosi laisvos ir laimingos, o pyragėlius kepame kasdien šviežius.

Ir tai tik dalis mūsų kasdienio darbo.
Mums išties rūpi, ką jūs valgote mūsų restorane!